dimecres, 25 d’abril del 2018

Opinió personal

Resultado de imagen de prohibido

            Explica si trobes que la tauromàquia s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la teva opinió necessites conèixer bé l'estructura dels textos argumentatius, que ja hem vist enguany.


S'hauria de prohibir ja de ja, tots els què gaudeixen veguent un home amb una capa i un toro al darrere són uns inhumans, exactament igual que els què estan dins el lloc on corren.
Em pareix de gent repugnant aquestes coses.
Fan entrar el toro dèbil al rodo. No l'alimenten durant dies(o setmanes), no li donen aigua, lis posen coses als ulls pel simple fet de que el toro no es pugui defensar de l'animal que té al costat, inclús els què ho fan sabent què el toro morirà sí o sí...
Solen dir que els animals als que maten els hi han donat molt bona vida perquè finalment acabin així, però digau-me; 
Una persona que té molt bona vida, també l'han de matar i li han de fer passar aquest sofriment? És clar que no! Tots sóm iguals aquí, els animals són com nosaltres menys pel fet de que no parlen ni res. Hauríem de ser nosaltres els que cuidàssim a tots els éssers vius, però sóm nosaltres mateixos els que els feim desaparèixer, o simplement ens els menjam.
Els animals conviuen amb nosaltres, són de la mateixa espècie que nosaltres, i aquest món l'únic que fa és anar de malament a pitjor, sigui amb animals o sigui el que sigui con tal de guanyar una mica de diners o una mica d'atenció del país. Però a mi, el que em provoca aquestes coses és fàstic, molt de fàstic. 
Si tengués un torero davant meu, el primer que faría sería fer-lo sofrir mooooolt de temps, llevò fer-li una mica el treball què fa ell però segur que no li agradaría ni la mitat del el que fa ell.
Però bono, la meva opinió no serveix de molt, pero m'agradaria que totes les persones que opinen com jo (què no són poques) donássin la seva opinió, es donàssin a sentir, i a veure si d'una vegada s'acaba aquesta tonteria que duu el món.
NO A LA TAUROMÀQUIA!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els numerals Escriu en lletres els numerals següents: 24.563.716 flors vint-i-quarte milllons cinc-cents seixanta tres mil ...