dimecres, 18 d’abril del 2018

Fotografía




 1. Busca información sobre el fotógrafo Dariusz Klimczak, y la cuelgas en tu blog  Qué tipo de fotografias hace? Cuelga 10 fotografias suyas que te gusten i explica qué representa para ti cada una de ellas.

Dariusz Klimczak,
 polític polonès i el govern local, des de 2009 membre de la junta de la regió de Lodz, a partir de 2014 amb el rang de vicepresident, vicepresident del Partit Camperol Polonès .
El 2002, es va unir al PSL a Cracòvia i al Fòrum del Jove , una organització juvenil d'aquest partit. Ho era portaveu de la junta voivodística de la PSL i assistent de Czesław Siekierski, un eurodiputat [1] . El 2005, sense èxit, va córrer per al Sejm [2] .
De gener de 2005 a març de 2006 va ser president de la junta regional de FML a la Petita Polònia. Des de setembre de 2005 fins a febrer de 2013, va ser president de la junta nacional de FML, després va ser guardonat amb el president honorari d'aquesta organització [1] .
El 2008, va ser membre del presidí de la junta provincial del Partit Popular Polonès a Łódź, el mateix any que va ser elegit membre del consell del partit [1] . El 2012, va ser elegit vicepresident de la junta de voivodies i es va convertir en el secretari del Comitè Executiu Suprem del Partit Popular Polonès [3] .
El 17 de febrer de 2009, va ser nomenat membre del consell de la província de Lodz [4] . Se li va encarregar una supervisió substancial del Departament de Política Sanitària, hospitals provincials, el Centre Regional de Política Social i el Departament de Cultura Física, Esport i Turisme. El mateix any, va sol·licitar sense èxit al Parlament Europeu [5] . En les eleccions al consell regional de Łódź el 2010, va ser triat regidor del quart mandat [6] , de nou va ser elegit membre de la junta de província . El 2011, per segona vegada, no va poder executar amb èxit al Sejm [7] , i el 2014 al Parlament Europeu [8]En 2014 però, va romandre un regidor en el consell proper mandat l'1 de desembre, va ser vicepresident en el nou tauler de la regió de Lodz [9] . El 2015, es va fer càrrec del lideratge de les estructures regionals de PSL [10] . El mateix any, va sol·licitar sense èxit un mandat parlamentari. En el Comitè Executiu Suprem PSL en passar de la posició de Secretari del vicepresident.
Resultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipediaResultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipediaResultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipediaResultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipedia

Resultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipediaResultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipedia

Resultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipediaResultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipedia
Resultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipediaResultat d'imatges de Dariusz Klimczak wikipedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els numerals Escriu en lletres els numerals següents: 24.563.716 flors vint-i-quarte milllons cinc-cents seixanta tres mil ...