dimarts, 10 d’octubre del 2017

1. Aquesta és la sinopsi de la pel·lícula Avatar. Ara fes la sinopsi de la pel·lícula que hagis vist que més t'hagi agradat.

La pelicula que he vist que més m'ha agradat ha estat la de Peter Pan.

Tracta sobre una nina que està a casa seva amb els seus dos germans petits, i cada nit els hi conta contes d'espases, pirates...
Una nit el seu pare deicideix què ja és hora de crèixer, i ja no hi haurà més històries, d'aqueixes què li agraden tant a Peter Pan.
Una nit, ell entra a l'habitació amb na Campanilla, la seva fada. Na Wendy, la germana gran, es desperta, i es fan amics. I és quan en Peter els hi diu per anar al país de "Nunca Jamás".
Allà fan moltes coses que no havien fet abans, per exemple volar, veure sirenes, molts de pirates, cocodrils... També conèixen als amics de Peter, "Els nins perduts", que no créixen mai.
En Peter té una baralla amb el Pirata Garfio, que té un garfio a la mà dreta, ja que va perdre un braç per cupa del cocodril. Al final el cocodril se'l menja i en Peter acompanya a Wendy i els germans a casa. La sorpresa és que també se'n hi van els amics, i els pares de Wendy els adopten. 
Però Peter, torna al pais de "Nunca jamás" amb na Campanilla, perquè ell no vol crèixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els numerals Escriu en lletres els numerals següents: 24.563.716 flors vint-i-quarte milllons cinc-cents seixanta tres mil ...